Surf 'n' Fries

Surf 'n' Fries
No votes yet

Surf'n'Fries a aparut pentru a oferi lumii cei mai buni cartofi prajiti. În afara de cartofi, am creat mai multe sosuri speciale, astfel încât sa puteti experimenta acel “ceva” deosebit, atunci când va bucurati de cartofi. Ambalajele în care servim cartofii au fost realizate în asa fel încât sa puteti consuma cartofii prajiti în timp ce va plimbati prin zonele urbane sau vara pe plaja. Surf'n'Fries se bazeaza pe o relatie onesta cu cumparatorul si promoveaza ideea de a trai liberi si de a lua decizii libere în ceea ce priveste hrana.

Pentru toate specialitatile noastre, selectam cele mai bune ingrediente posibil, indiferent de pretul acestora. Din acest motiv, noi folosim “Clasa A” sau premium de cartofi ce contin un maxim de materie uscata si o cantitate minima de apa. De aceea cartofii nostri nu sunt grasi atunci când îi servim. Mai mult, cartofii nostri nu sunt procesati chimic si NU sunt un produs GMO (fara modificare genetica); mai curând, ei sunt de origine organica, naturala. Uleiul de prajit pe care îl folosim, nu contine acizi grasi nesaturati si este rezistent chi...citiţi mai departe

Țara de origine 
HR Croația
Anul lansării 
2007
Număr de unități (internațional) 
50
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!