Yogurtlandia

Video
Yogurtlandia
Media: 3.9 (9 votes)

Yogurtlandia a fost fondat de Eusebio Galante, un antreprenor din Venetia, care, în 1994, a decis să îmbrățișeze un domeniu nou de afaceri și  necunoscut in Italia cel al yogurteriilor. In timpul unei călătorii în Statele Unite, Galante a descoperit yogurteriile, un fenomen extrem de popular în Statele Unite ale Americii la acea vreme, și, vazand marele potențial al acestui domeniu, a decis să-l aducă si în Italia. El a intuit, totuși, că reteta de "frozen yogurt" destinata consumatorilor din America de Nord nu ar fi fost 100% potrivita pentru gusturile europenilor si după o perioadă mai lungă de studiu și de cercetare, a creat un nou produs numit "Iaurt Soft", .au urmat cercetari de piață și proiecte tehnice care au condus la prima deschiderea primului magazin yogurtlandia.
Următorii ani au fost plini de provocări, franciza Yogurtlandia  a devenit tot mai importanta pe piața de retail food&beverages italiană. Astăzi, ca și în trecut, echipa Yogurtlandia este motivată de dorința de a se dist...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1995
Prima franciză 
1995
Număr de unități (internațional) 
130
Tip contract 
Durată contract (ani) 
4
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!