Gloria Jean’s deschide a zecea cafenea din România în inima Bucureştiului

RO România

Gloria Jean’s deschide a zecea cafenea din România în inima Bucureştiului

Francizatul deţine şi primul restaurant Subway din România şi o altă cafenea.
 
Lanţul de cafenele Gloria Jean’s Coffees, prima reţea internaţională de cafenele intrată pe piaţa locală, în urmă cu circa un deceniu, se va aşeza în Piaţa Romană cu cea de-a zecea unitate. Aceasta, la fel ca şi celelalte nouă, va fi subfrancizată, compania care deţine masterfranciza în România nu mai operează nicio unitate.
 
„Toate cafenelele noastre sunt deschise de parteneri subfrancizaţi, noi importăm marfa, îi ajutăm să deschidă şi ne ocupă de dezvoltarea mărcii“, spune Dan Stoicescu, care se ocupă de expansiunea brandului în România în cadrul companiei Gourmet Products Servicii care deţine masterfranciza. Firma a avut afaceri de 2,5 mil. lei în 2013, în creştere de la 2,2 mil. lei. 

Dan Stoicescu precizează că tot mastferfrancizatul este cel care negociază cu proprietarii închirierea de spaţii stradale sau în centre comerciale. Partenerii vin însă cu inves­tiţia. „În cazul în care partenerii acceptă acest lucru, noi oferim şi cafenele la cheie, furnizând de la spaţiu la mobilier, ma­terie primă şi consumabile. Subfrancizaţii sunt cei care vin însă cu investiţia.“

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!