Știri

Țiriac Energy, divizia de energie a grupului Țiriac, deschide săptămâna viitoare primele patru benzinării în franciză, în urma unei investiții de 200.000 de euro, și pregătește construirea

Lanțul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continuă procesul de extindere, prin deschiderea unei unități în cel mai mare centru comercial din Constanța, Maritimo Shopping Center.

Dezvoltatorii interesați de colaborarea în sistem de franciză cu Pizza Hut Delivery vor beneficia de asistenț

„Românul îşi face cumpărăturile peste tot.

Distribuitorul român de ma­te­riale de construcţii şi finisaje Ara­besque din Galaţi a investit 10 mil.

În urmă cu mai bine de zece ani, Dragoş Petrescu a decis să încerce anteprenoriatul şi să deschidă singur un restaurant.

Farmaciile Dona, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa românească, a inaugurat recent, în sistem de franciză, cea de-a 300-a farmacie, la Iaşi.

Bogdan Ciolan, antreprenorul care a fondat în urmă cu doi ani businessul Crazy Donut, ţinteşte afaceri de un milion de lei pentru acest an cu cele trei gogoşerii pe care le deţine, două în

Retailerul german Metro intenționează să crească numărul de magazine în sistem franciză din Rusia la 2.000, până în anul 2020.

Compania are 12 magazine în cele mai mari oraşe, opt dintre ele fiind în Bucureşti, restul în Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. 
 

 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!