Știri

Inca o doamna antreprenor s-a alaturat lantului spaniol de magazine in franciza DANDARA Madrid prin deschiderea magazinului nr

„Intenţionăm să deschidem în Bucureşti una-două unităţi proprii, nu în franciză, în 2019.“ 

Lanțul de fast food KFC a închis mai multe restaurante în Marea Britanie pentru că au rămas fără carne de pui, relatează BBC.

Lantul de restaurante KFC inaugureaza o noua locatie de tip Drive-Thru in Bucuresti.

Franciza Great Clips s-a situat pe locul 7 în topul Franchise 500 realizat de publicaţia Entrepreneur, în topul celor mai de succes branduri francizate în 2017.

Grupul polonez CCC, care deţine aproape 900 de magazine de încălţă­minte pe 16 pieţe, preia franciza din România.

McDonald`s s-a clasat pe primul loc în topul Franchise 500, un top al profitabilităţii şi popularităţii francizelor pe plan mondial, realizat de publicaţia Entrepreneur.

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Brands International franciza pentru magazinele

Dacă ai un magazin de proximitate și te-ai gândit că ar fi mai bine să ai ajutorul unei rețele mai mari, sau pur și simplu îți dorești să deschizi un mic spațiu comercial în satul bunicilor

Dacă te-ai decis să faci primii pași ca antreprenor, poți alege între înființarea de la zero a unei afaceri și achiziția unei francize.

 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!