Oferta inchiriere spatiu comercial in Craiova

Oferta inchiriere spatiu comercial in Craiova

Se ofera spre inchiriere spatiu comercial in suprafata de 596 mp, situat la parter bloc de locuinte S+P+3. Imobilul este localizat central, in zona cu vad comercial, pe Strada Simion Barnitiu, nr. 17

Suprafata de 596 mp este distribuita astfel:

  • Cl parter 370,41 m. suprafata utila, compus din doua corpuri distincte, open space, dotate cu contor electric trifazic, clima, centrale termice electrice, cate doua grupuri sanitare la fiecare spatiu, placate cu gresie, zugraveli lavabile In alb si instalatie de supravehere, plus trei intrari.
  • Cl subsol 1/2 din 410,66 mp suprafata utila, dotat cu clima, contor electric trifazic, centrala termica pe gaz, cale de acces.
  • Hol comun cu garajele proprietarilor.

Spatiul comercial este pozitionat in zona centrala, pretabil pentru a functiona un sediu de banca sau institutie, cabinete, clinica medicala, magazine orice profil etc. Este prevazut cu patru cai de acces si parcare.

Daca sunteti interesat de acest spatiu comercial, va rugam sa completati formularul din josul paginii si va vom contacta in cel mai scurt timp.

 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!