Pizza Hut Delivery lansează programul de francizare în România

Pizza Hut Delivery lansează programul de francizare în România

Dezvoltatorii interesați de colaborarea în sistem de franciză cu Pizza Hut Delivery vor beneficia de asistență personalizată din partea echipei de specialiști a companiei, traininguri tematice, acces la platformele de evaluare și audit folosite la nivel internațional, precum și consultanță pentru activitățile de marketing.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, având în total un număr de 12 unități, dintre care 8 în București și câte una în Cluj, Brașov și Popești-Leordeni. În acest moment există și o locație francizată, Pizza Hut Delivery Obor, un proiect pilot implementat cu succes, ce stă la baza demarării actualului program de francizare la nivel național.

Pizza Hut Delivery pune la dispoziția clienților un meniu variat, ce cuprinde o gamă extinsă de rețete și blaturi de pizza, dar și alte produse, precum salate, antreuri sau deserturi. Începând din 2016 experiența de cumpărare a clienților a fost îmbunătățită prin lansarea platformei de comenzi online și a aplicației de mobil, disponibilă pentru iOS și Android. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.pizzahutdelivery.ro/cum-sa-devii-francizat-pizza-hut-delivery şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti și câte o locaţie în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni, precum și o locație în franciză, Pizza Hut Delivery Obor. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!