Marilyn Monroe Spas

Marilyn Monroe Spas
Media: 4.7 (9 votes)

Viziune

Saloanele Marylin Monroe sunt concepte moderne care se inspira din rafinamentul celebrei actritei americane Marlyn Monroe din anii '40,'50 si '60.

Pozitia de piata

Saloanele noastre Nail Lounges and Glamour Room sunt concepte inovare cu un design super clean si sunt o alternativa interesanta la saloanele existente avand in vedere promovarea actritei Marilyn Monroe in cadrul locatiilor. Saloanele Marilyn Monroe Spas ofera clientelor servicii de manichiura, pediciura, epilare, makeup, si masaj. Clientele care planuiesc sa calatoresaca in America pot vizita locatiile existente in marile orase americane:  New York, Miami, San Diego, Monterey, Hawaii, Orlando, Jacksonville,etc.

Nail Lounges

“Fingers and toes are the real stars in the Marilyn Monroe™ Spas Nail Lounges”.  In cadrul acestor locatii clientele pot opta de la servicii simple de manichiura si pedichiura pana la cele mai sofisticate si extra...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
2012
Prima franciză 
2014
Număr de unități (internațional) 
9
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție (detaliat) 

Nail Lounge: starting from 182.000 euro

Glamour Room: starting from 364.000 euro

Taxă franciză 
32.000 EURO
Redevențe 
8,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!