Mrs.Sporty

Mrs.Sporty
Media: 3 (2 votes)

Mrs.Sporty a fost inițiat și dezvoltat cu scopul principal de a satisface nevoile și dorințele în materie de sănătate ale femeilor. Mai simplu spus, și-au dorit să inspire femeile în direcția unei nutriții sănătoase și a unui stil de viață activ. Acest concept a vrut să arate femeilor cât de distractiv poate fi să își atingă obiectivele în compania prietenelor sau, pur și simplu, în compania altor femei. Mrs.Sporty și-a propus și să le reamintească femeilor cât de bine se pot simți pe parcursul unei întregi zile fără să aibă nicio durere asociată cu problemele de sănătate și că un stil de viață mai sănătos este cu adevărat unul mai fericit. Din păcate, o astfel de abordare nu a corespuns realității de zi cu zi a majorității femeilor. Acestea, în general, au o mulțime de responsabilități, printre care creșterea copiilor, îngrijirea casei, sarcinile de la locul de muncă și, nu în ultimul rând, responsabilitățile în relația cu soțul... Mai există așadar timp pentru un stil de viață sănătos?

Cele mai mu...citiţi mai departe

Țara de origine 
DE Germania
Număr de unități (internațional) 
550
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!