7 Camicie

Recomandat
Video
7 Camicie
Media: 3.6 (13 votes)

Franciza 7 Camicie este o oportunitate de a investi intr-o afacere care este profitabila si care are un sistem usor de implementat pentru deschiderea de noi unitati.

 In fiecare sezon peste 600 de modele diferite sunt prezentate Pe langa bluze de barbati, femei si cpii, in stil clasic sau sport, mai puteti gasi si: costume, pantaloni sport, cravate intr-o varietate de culori si modele, imbracaminte de iarna sau de vara si accesorii precum: curele, bretele, lenjerie.

Spatiul recomandat pentru deschiderea unei unitati 7 Camicie este de 30-50 mp, iar locatiile vizate ar trebui sa fie pozitionate pe strazile cu centre comerciale sau locatii in cadrul acestora, cu un trafic pedestrian foarte bun.

Contractul de franciza dureaza intre 3 si 5 ani si este reinnoibil.

7Camicie presents the new franchising project 2.0 : goods on consignment and return of unsold goods, new products range, new layout, shop + shop online.
Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
2001
Număr de unități (internațional) 
250
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
0 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!