Cu banii de la eMag, Octavian Bădescu a cumpărat o franciză imobiliară

Cu banii de la eMag, Octavian Bădescu a cumpărat o franciză imobiliară

Antreprenorul Octavian Bădescu a cumpărat o franciză imobiliară RE/MAX după ce a vândut pachetul majoritar de acţiuni din cadrul companiei de curierat Sameday Courier, pe care a fondat-o.

 

La sfârşitul lunii mai, omul de afaceri a vândut 80% din Sameday Courier către retailerul online eMag, care prin această mişcare a intrat pe piaţa curieratului. Tranzacţia a fost estimată la circa 2 mil. euro.

Franciza RE/MAX cumpărată de Bădescu va fi deschisă în Bucureşti din luna august.

„Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi într-o franciză imobiliară a fost interesul pe care l-am avut în ultimii ani pentru piaţa imobiliară, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piaţă, cel rezidenţial, zonă pe care sunt eu însumi investitor. În plus, am analizat această oportunitate de peste jumătate de an, informându-mă la un nivel destul de detaliat cu privire la piaţa internă şi la evoluţiile de la nivel internaţional, în special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele şi am concluzionat că, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a mă implica”, a declarat Octavian Bădescu.

Acesta mai spune că, în acest moment, pe piaţa imobiliară locală există un potenţial semnificativ, mai ales ţinând cont de caracteristicile pieţei, de nevoile existente privind un serviciu de calitate şi de peisajul concurenţial şi economic actual. Antreprenorul îşi propune, într-un plan ce acoperă un orizont de timp de 8 ani, ca RE/MAX Freedom Group să depăşească ca anvergură proiectele sale antreprenoriale precedente.

Franciza RE/MAX este prezentă în 11 oraşe din România, reţea în care activează peste 170 de agenţi imobiliari. În contextul noii francize inaugurate, RE/MAX îşi continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe Bucureşti, unde sunt vizate 25 de francize în următorii ani. 

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!