REMAX Capital - o noua franciza REMAX in Bucuresti

REMAX Capital - o noua franciza REMAX in Bucuresti

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, inagurează o nouă franciză în Capitală. Astfel, începând cu 1 mai, reteaua de francize imobiliare RE/MAX din România ajunge la 19 birouri, cea mai nouă investitie fiind asociată cu inaugurarea celui de-al treilea birou din Bucuresti, RE/MAX Capital. 

RE/MAX Capital, situat în zona de nord a Capitalei, reprezintă un nou start-up în portofoliul companiei, acesta fiind lansat de către Marian Teleleu, fost asociat de vânzări al RE/MAX România, si avocatul Răzvan Vlădulescu. Pentru noua agentie, cei doi antreprenori si-au propus construirea unei echipe de 15 agenti special pregătiti în cadrul Academiei RE/MAX care vor gestiona tranzactii atât din segmentul rezidential, cât si office si comercial.

„Am cunoscut reteta RE/MAX fiind asociat de vânzari într-un alt birou al companiei. Pozitia de lider global, precum si sistemul de colaborare care a contribuit la succesul acestei retele, au fost principalele motive pentru care am decis să încep acest business”, a declarat Marian Teleleu, Broker/Owner RE/MAX Capital.

În plus, a declarat acesta, sistemul tehnologic performant, platforma  CRM de listare si promovare a proprietătilor, precum si dezvoltarea continuă a brandului au fost, de asemenea, determinante în decizia celor doi antreprenori. 

Investitia în noua afacere s-a realizat gradual si a ajuns până la 20.000 euro, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente având posibilitatea de a achizitiona o franciză cu un cost  cuprins între 5.900 si 9.900 de euro.

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!