Alain Delon

Alain Delon
Media: 4.3 (4 votes)

Stilul francez modern, inconfundabil Alain Delon a fost asociat cu personalitatea celebrului actor Alain Delon de la primul sau film de lung metraj, Plein Soleil reprezentand o atitudine lasseiz-faire fata de moda, si a inspirat ideea de a transforma stilul sau unic într-un brand pentru barbatii care cauta atat un stil modern cat si elegant.

Colectiile Alain Delon sunt recunoscute ca avand o înalta calitate in mateire de croitorie. Aten?ia la detalii, ajuta la crearea sentiment inconfundabil de lux si este esential atunci când se produce articole de îmbracaminte Alain Delon. Costumele, jachete si pantalonii sunt realizati folosind cele mai bune materiale din combinatii clasice si moderne de bumbac italian si frantuzesc.

Țara de origine 
SK Slovacia
Anul lansării 
1980
Număr de unități (internațional) 
5
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!