ChipsAway

ChipsAway
Media: 5 (1 voturi)

 

ChipsAway este liderul specializat în reparații auto minore de pe piața din Marea Britanie. Înființat cu mai bine de 20 de ani în urmă, având statutul de inițiatori ai tehnologiei folosite în vopsirea pieselor auto, ChipsAway și-au construit o reputație fantastică pentru furnizarea de reparații de cea mai înaltă calitate pentru piesele deterioarate în accidente auto minore: simple zgârieturi, deteriorări ale bărilor de protecție, îndreptarea jantelor, precum și reparații inteligente ale tuturor tipurilor de lovituri. Astfel, ChipsAway au reușit să elimine inconvenientele și potențialele costuri mari ale service-urilor specializate.

Având cea mai amplă rețea de specialiști în reparații auto din Marea Britanie, clienții ChipsAway beneficiază de servicii locale de înaltă calitate susținute de un brand cu recunoaștere națională și experiența vastă în domeniu. Valorile pe care le promovează ChipsAway sunt calitatea și eficiența costurilor din punct de vedere al raportului preț-c...citiţi mai departe

Țara de origine 
GB Regatul Unit
Anul lansării 
1994
Prima franciză 
2008
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
42.300 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!