FasTracKids

FasTracKids
Media: 4.2 (6 votes)

Anual, la nivel mondial, companiile ce activează în domeniul educației copiilor generează o cifră de afaceri de peste 60 miliarde USD, iar trendul este unul ascendent. Dacă vă doriți propria afacere și ca prin aceasta să faceți o schimbare atât în viața dumneavoastră, cât și a comunității căreia îi aparțineți, atunci FasTracKids este o adevarată oportunitate.

Pentru a avea succes într-o astfel de afacere este esenșial ca dumneavoastră, în calitate de antreprenor, să iubiți copiii și să fiți conștient de impactul major pe care îl vor avea programele FasTracKids asupra întregii lor vieți. Mai departe este necesar să investiți bani și pasiune. Noi vă vom învăța cum să vă conduceți afacerea din toate punctele de vedere (administrativ, financiar, educațional, logistic, marketing-vânzari etc.)

Încă de la lansarea oficială în SUA, franciza educațională FasTracKids a fost inclusă în topul celor mai bune francize americane, fapt relatat de mass-media internațională de prestigiu (BBC, MSNBC, NY Time...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1998
Prima franciză 
1998
Număr de unități (internațional) 
265
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
22.000 EURO
Redevențe 
12,50 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!