Mezzo di Pasta

Video
Mezzo di Pasta
No votes yet

Mezzo di Pasta este un lant de restaurante originar din Franta cu peste 130 de locatii in peste 12 tari din Europa  si America ce comercializeaza cea mai vasta varietate de paste 100% proaspete si gata de servire. Cifra de Afaceri a Mezzo di Pasta a fost in 2010 de peste 40 milioane de Euro realizata prin vanzarea a cel putin 5 milioane de portii de paste la un bon mediu de 7-8 euro/portie. Planuri de viitor ale Mezzo di Pasta sunt de a dezvolta includ dezvoltarea francizei la nivel international cu un focus puternic pe tarile din Europa de Est prin identificarea de parteneri de franciza pasionati si inplicati in business .

Țara de origine 
FR Franța
Anul lansării 
1999
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
25.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!