Real Property Management

Real Property Management
No votes yet

În 1983, Kirk McGary împreună cu doi prieteni au început să ofere servicii de administrare a proprietăților rezidențiale, cu scopul de a face bani în timpul studiilor. La scurt timp după ce McGary a absolvit, tatăl său a fost concediat, iar McGary i-a sugerat acestuia să deschidă împreună o societate de administrare a proprietăților. Compania, care a început francizarea în 2004, oferă servicii de administrare a proprietăților, de tip rezidențial sau comercial, inclusiv servicii de marketing, leasing, mentenanță, recuperare a creanțelor, evacuări, contabilitate, inspecții și servicii legale (respectarea legislației în vigoare).

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1983
Număr de unități (internațional) 
200
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
18.200 EURO
Redevențe 
7,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!