ERA Real Estate

ERA Real Estate
Media: 4.5 (2 votes)

ERA Real Estate este un lider în industria de imobiliare rezidențiale, cu mai mult de 30.000 de brokeri și parteneri asociați, în aproximativ 2.500 de birouri pe teritoriul Statelor Unite și în alte 34 de țări. Când vine vorba de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare, colaborarea cu un agent imobiliar ERA oferă multiple avantaje raportându-ne la piețele locale. Pentru vânzători, ERA poate contribui la pregătirea caselor pentru vânzare prin următoarele facilități: stabilireaa prețurilor, pregătirea fizică a casei, îndrumare pe parcursul negocierilor și multe altele. Pentru cumpărători, agenții ERA oferă asistență cât mai eficient posibil în procesul de căutare a locuințelor, oferindu-le cât mai mult timp de căutare clienților în încercarea acestora de a-și satisface atât nevoile personale cât și cele materiale. Agenții ERA Real Estate se angajează să adauge valoare în timpul fiecarui pas al procesului de vânzare-cumpărare a locuințelor.

ERA Real Estate a fost înființată în anul 1971,...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1971
Prima franciză 
1972
Număr de unități (internațional) 
2.790
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
23.000 EURO
Redevențe 
6,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!