Steak 'n Shake

Steak 'n Shake
Media: 3.6 (5 votes)

Steak ‘n Shake a fost înființat în februarie 1934 în Normal, Illinois. Gus Belt, fondatorul Steak ‘n Shake, este cel care a pus bazele conceptului de burgeri premium și shake-uri. De mai bine 80 de ani, numele companiei a fost un simbol al moștenirii ei. Termenul „steak" (friptură) a ținut locul variantei mai lungi „STEAKBURGER” (burger cu carne de vită). Termenul „shake" desemnează shake-urile preparate cu lapte natural. Gus a fost determinat să își servească clienții cu cei mai buni burgeri și shake-uri existente pe piață. Pentru a-și dovedi punctul de vedere că burgerii săi erau în mod excepțional calitativi, el a introdus într-un butoi diferite bucăți de carne de vită (cotlet, mușchi și pulpă) și a măcinat carnea în burgeri chiar în fața oaspeților. De aici a apărut originea faimosului slogan „La vedere trebuie să fie corect". După 80 de ani, Steak ‘n Shake continuă tradiția de a servi cei mai buni, proaspeți și gustoși burgeri din țară, alături de fresh-urile naturale.

 

Mai putin...citiţi mai departe
Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1934
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
36.500 EURO
Redevențe 
5,50 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
4,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!