Planet Smoothie

Planet Smoothie
No votes yet

Au deschis primul lor magazin în 1995, în Atlanta, Georgia. De la bun început, s-au concentrat pe smoothie-uri cu un gust grozav și pe designul magazinelor într-un stil distractiv si unic. Au știut că oaspeții lor vor aprecia un magazin care servește smoothie-uri delicioase, cu un gust real, livrate cu entuziasm și cu zâmbetul pe buze! Au peste 100 de magazine la nivelul Statelor Unite, acest număr fiind în creștere în fiecare zi. Planet Smoothie oferă un sistem de franciză, astfel încât fiecare magazin este deținut și operat în mod independent de către o echipă de antreprenori profesioniști.

Planet Smoothie face parte din grupul Kahala Brands, care furnizează proprietarilor magazinelor un sistem de branding și asistență de clasă mondială, asigurând o rentabilitate convingătoare a investiției și permițând acestora să își atingă obiectivele personale și profesionale. Aceștia pot oferi în mod simultan o valoare de neegalat pentru fiecare proprietar de franciză și relații profunde și de durată cu clienții magazinelor.

citiţi mai departe
Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1995
Prima franciză 
1997
Număr de unități (internațional) 
95
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
13.650 EURO
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!