Wayback Burgers

Wayback Burgers
Media: 4.5 (2 votes)

Wayback Burgers este o franciză cu sediul în Connecticut, ce cunoaște o creștere rapidă, cu o reputație pentru burgerii proaspeți și milkshake-urile naturale. Fondată în 1991 în Newark, Delaware, Wayback Burgers operează în prezent în 25 de state, cu peste 100 de locații deschise la nivel național și alte 350 de magazine în dezvoltare la nivel mondial (33 în funcțiune). 

Wayback Burgers a luat naștere în 1991, sub numele de Jake's Hamburgers, cu un singur restaurant în Newark, care încă operează în locația originală pe Route 273. Newark, orașul unde se află și Universitatea din Delaware, este, de asemenea, cunoscut pentru fabricile sale de automobile (un fapt mai puțin știut este că însuși Bob Marley a lucrat într-o asemenea fabrică) și pentru centrul comercial de pe Main Street. Simplu și fără pretenții, Jake's s-a transformat în curând în mai multe magazine și a devenit unul dintre restaurentele preferate ale regiunii pentru burgerii săi.

Jake's Hamburgers a servit întotdeauna burgeri mari, suculenți și făcuți manual și milkshake-uri naturale, servite de către un p...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1991
Prima franciză 
2009
Număr de unități (internațional) 
133
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
32.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!