C House Italia

Recomandat
Video
C House Italia
Media: 4.4 (17 votes)

C House Italia este un brand italian de renume în domeniul cafenelelor premium fondat în anul 2000 în Milano.

În prezent, există 60 de locații C House la nivel mondial. În România, C House Italia este prezentă în orașele Iași și Galați, o locație fiind deschisă în Chișinău, Rep. Moldova. Atmosfera și conceptul de amenajare al locațiilor C House expun cu mult stil și rafinament stilul de viață italian. Conceptul C House are mai multe modele flexibile care pot fi adaptate la piața locală.

C House Lounge Cafè

Atmosferă la modă, cu influențe de design italian: de la un cappuccino dimineața, până la tradiționalele bucătării italiană și mediteraneană. C House Lounge Café oferă chiar și cocktailuri preparate cu grijă pentru fiecare dintre oaspeții lor. Este o experiență socială ce nu trebuie ratată.

C House Lounge Restaurant

C House Coffee Shop

O locație călduroasă și prietenoasă pentru a savura ...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
2000
Număr de unități (internațional) 
60
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
30.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!