Tucano Coffee

Tucano Coffee
Media: 3.8 (9 votes)

Tucano Coffee este o casa a cafelei, un local in care mixul de arome se combina cu un mix de stari, in mirajul carora se tes povesti, se creeaza lucruri neordinare, se leaga prietenii, se schimba idei si se bea cafea. Designul este inspirat din cultura si portul national al tarilor producatoare de cafea combinat cu culorile vii si starea libera a pasarii Tucan.

Love.Peace.Coffee este motoul si conceptul de viata al Tucano Coffee. Dragostea pluteste in atmosfera localului, in atitudinea personalului, dragostea fiind si ingredientul principal din toate produsele marca Tucano Coffee. Pacea se regaseste în atmosfera localurilor Tucano. Decorul cu motive abstracte specifice tarilor producatoare de cafea, diferitele stiluri de muzica live, cartile, filmele vechi si serile exceptionale petrecute in compania celor mai neobisnuiti oaspeti, creeaza în ansamblu o atmosfera de libertate si inspiratie.

Cafeaua vineiînainte de toate. Se serveste doar 100 % Specialty Arabica proaspat prajita dupa propriile retete, impreuna cu produsele de patiserie facute in proriul laborator Chees...citiţi mai departe

Țara de origine 
MD Republic of Moldova
Anul lansării 
2011
Prima franciză 
2013
Număr de unități (internațional) 
9
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
12.000 EURO
Redevențe 
4,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!