Gregory's

Gregory's
Media: 3.6 (5 votes)

Cea mai mare rețea de cafenele și restaurante de gustări din Grecia nu are drept unic scop vânzarea produselor! Acesta își propune să ofere o experiență autentică, emoționantă, un moment din zi în care să oferim un zâmbet în timp ce luam o scurtă pauză de timp din programul nostru ocupat. Toată această ascensiune a Gregory's nu s-a întâmplat peste noapte, acest grup acumulând o experiență de 43 de ani în afaceri, cu 270 sucursale în Grecia, Cipru, România și Albania. 170.000 de clienți trec zilnic pragul magazinelor Gregory's. Fiecare unitate în franciză Gregory este o întreprindere care primește constant sprijinul grupului. Francizorul ajută membrii rețelei să învețe și să devină mai eficienți cu fiecare zi ce trece, îmbunătățind astfel practicile de lucru și rentabilitatea fiecărui magazin nou. Este o companie care combină profitabilitatea cu satisfacția la locul de muncă. Acestea sunt confirmate și din exterior, nu doar din spusele membrilor grupului: compania a primit premiul pentru franciza care oferă c...citiţi mai departe

Țara de origine 
GR Grecia
Anul lansării 
1972
Număr de unități (internațional) 
270
Tip contract 
Nivel investiție 
Taxă franciză 
20.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!