Bageterie Boulevard

Bageterie Boulevard
Media: 4.8 (5 votes)

Bageterie Boulevard este un concept original bazat pe modelul braseriilor pariziene, fiind, de fapt, o braserie cu servire rapidă. Scopul acestui concept este de a satisface nevoile de recreare ale cetățenilor din orașe în timpul zilelor obișnuite de muncă: aceștia pot avea rapid o ceașcă de cafea dimineața, o gustare sau un meniu întreg după amaiza ori o cină simplă seara. Restaurantul oferă diverse modalități de așezare la masă - clienții pot servi cafeaua stând în picioare la un bar înalt, pot lua gustarea rapidă la una dintre diferitele tipuri de mese tip cafenea sau pot alege varianta unei separeu de o persoană. Aproximativ jumătate dintre comenzi sunt luate la pachet. Mâncarea se bazează pe bucătăria tradițional europeană servită într-un stil simplu: baghete umplute.

Țara de origine 
CZ Cehia
Anul lansării 
2003
Prima franciză 
2010
Număr de unități (internațional) 
25
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Redevențe 
2,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!