Dersut Caffe

Recomandat
Dersut Caffe
Media: 3.9 (10 votes)

Istoria unei familii și a unui oraș au fost legate în mod inextricabil din 1949, când contele din Caballini di Sassoferrato a achiziționat Dersut Caffè din Conegliano, Treviso, o afacere mică de prăjire a cafelei fondată cu doar doi ani mai devreme.

Ultimele două decenii au fost legate de inovație.
Prima cofetărie Bottega del Caffè Dersut a fost deschisă în 2002. In următorii ani au fost lansate alte cafenele cu un singur brand: Italiana Caffè și Giornale & Caffè.
Caffè Light, cafeaua degresată ușor digerată, care a devenit produsul star al companiei, a fost lansată în 2012.
Privirea spre viitor nu înseamnă să uităm de trecut. 2010 a fost anul în care Muzeul de Cafea a fost deschis în Conegliano, documentând istoria unei companii, a unei industrii și a unui oraș.

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1949
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

40.000 Euro

Taxă franciză 
10.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!