Brandul Gentlemen's Corner se lanseaza in Franciza

Brandul Gentlemen's Corner se lanseaza in Franciza

Dorim sa prezentam un nou brand care a decis lansarea in Franciza este vorba despre brandul Gentlemen's Corner. Brandul Gentlemen's Corner este un mod de a fi. Este dovada ca va puteti gasi tinuta potrivita diverselor ocazii fie stand in fata calculatorului dumneavoastra, fie in ambianta eleganta si primitoare a sediului nostru. Este dovada ca un produs poate fi in acelasi timp de cea mai buna calitate si la un cost decent. Misiunea Gentlemen's Cornereleganta si calitate la un pret decent. Conceptul de Franciza, se adreseaza tuturor domnilor, doamnelor care apreciaza eleganta si rafinamentul tinutelor de barbati, apreciaza calitatea materialelor din care sunt realizate creatiile brandului Gentlemen's Corner, si doresc sa investeasca intr-un business in franciza care se pliaza pe rafinamentul si eleganta tinutelor si a intregii experiente dezvoltate de Francizorul Gentlemen's Corner.

Taxa de franciza este: 6000 euro.

Suprafata minima necesara intre 40-60mp. 

La cerere se pot gândi și spații tip Flagship Store de peste 100 mp. Conceptul de Franciza Gentlemen's Corner este disponibil pentru toate orasele din Romania, pretandu-se atat locatii stradale dar si locatii de mall-uri si centre comerciale cu vad stradal foarte bun, pretabil pentru tipul de clientela care apreciaza calitatea tinutelor si a produselor Gentlemen's Corner. 

Franciza Gentlemen's Corner este o oportunitate de a investi într-o afacere care este profitabilă și care are un sistem usor de implementat pentru deschiderea de noi unități. Gentlemen's Corner oferă o gamă completă de produse pentru garderoba unui bărbat elegant și și-a creat propriul stil, îmbinând ultimele trenduri ale modei masculine cu elemente atemporale. Stilul Gentlemen's Corner amintește de stilul italian, cu o linie pe corp, modernă. Atunci când contează,
porți Gentlemen's Corner. Din 2009 Gentlemen's Corner îmbină în mod profesionist vânzarea offline cu cea online, fiind printre primii care au activat în moda masculină online din România. Investiind încontinuu în prezența online, dar și în magazinele fizice, am ajuns să operăm un magazin online cu peste 1400 de produse și să avem 2 magazine offline. Din 2011 oferim cămăși la comandă, iar din 2012 costume la comandă având la dispoziție mii de țesături de la cei mai renumiți producători din lume: Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry, Carnet, Cerruti, Vitale Barberis Canonico, Zignone (pentru costume) și Cotonificio Albini, Tessitura Monti sau Somelos (pentru cămăși). În magazinele noastre găsiți un mix interesant între produsele gata făcute și cele pe comandă. Am ajuns să cunoaștem foarte bine această piață, să creăm colecții care au succes, să ne ținem cuvântul privind livrarea produselor la comandă. În fiecare sezon sunt lansate sute de modele diferite de costume, cămăși, cravate, batiste, pantofi și alte accesorii din game variate, precum ceremonie, business sau casual. 

Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

 

 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!