Luna Martie aduce inca o deschidere de magazin in franciza DANDARA la Satu Mare

Luna Martie aduce inca o deschidere de magazin in franciza DANDARA la Satu Mare

Inca o doamna antreprenor s-a alaturat lantului spaniol de magazine in franciza DANDARA Madrid prin deschiderea magazinului nr. 4 din Romania in centrul comercial Shopping Plaza Satu Mare. Oportunitatea de a deschide magazine in franciza DANDARA Madrid este disponibila pentru toate orasele cu peste 50.000 locuitori si solicita o investite rezonabila pentru acest tip de magazin fashion. Un mare avantaj al francizei DANDARA Madrid este sustinerea 100% privind amenajarea si deschiderea magazinului si a posibilitatii de a returna stocul de marfa nevandut la sfarsitul sezonului. Astfel, investitia dumneavoastra este sigura si va puteti bucura de beneficiile colaborarii cu franciza DANDARA Madrid.

Despre Dandara

Brandul Dandara a fost creat din ideea de a răspunde la nevoile femeii moderne, de eleganță și naturalețe,iar in anii 90 si-a consolidat poziția în piața din Spania prin deschiderea a 10 magazine. In prezent, Dandara detine peste 100 de magazine aflate în diferite orașe spaniole și în tări din Europa, Orientul Mijlociu și America.

 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!