KFC investeste un milion de euro intr-o noua locatie de tip Drive-Thru in Bucuresti

KFC investeste un milion de euro intr-o noua locatie de tip Drive-Thru in Bucuresti

Lantul de restaurante KFC inaugureaza o noua locatie de tip Drive-Thru in Bucuresti. Valoarea investitiei este de 1 milion de euro.

Reteaua de restaurante KFC a deschis o noua locatie de tip Drive-Thru in Bucuresti, in urma unei investitii de un milion de euro. Astfel, lantul ajunge la 70 de unitati pe plan national, in Bucuresti noul restaurant fiind cu numarul 28.

Noua locatie are o suprafata de 320 mp si este dotata cu o terasa exterioara. Restaurantul KFC de tip Drive-Thru este situat in sectorul 4 al Capitalei, pe Soseaua Oltenitei, nr. 85 in imediata vecinatate a centrului comercial Sun Plaza.

Aceasta locatie va oferi 60 de noi locuri de munca si va fi deschisa 24 din 24.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 70 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si doua in zona de nord-est a Italiei.

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!