Juice Zone

Juice Zone
Media: 4 (1 voturi)

Juice Zone este o franciză premiată internațional și un lider global în industria alimentației sănătoase aflată în plină expansiune. Conceptul lor este în ton perfect cu cererea tot mai mare pentru alimente sănătoase și proaspăt făcute. Afacerea lor constă în dezvoltarea de magazine cu un design potrivit, care să funcționeze în mod eficient și profitabil, fiind amplasate în locuri strategice cu trafic pietonal ridicat, vizibilitate si acces ușor.

Magazinele oferă distracție, ambianță pozitivă, un meniu variat de băuturi extrem de nutritive si alimente sănătoase. Misiunea Juice Zone este de a oferi clienților săi o alternativă proaspătă și sănătoasă la fast-food. Scopul lor este de a face alimente delicioase, într-un mod rapid și la un preț convenabil, toate acestea pentru a le oferi clienților o experiență diferită de cea a competitorilor.

Țara de origine 
CA Canada
Anul lansării 
2008
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
18.200 EURO
Redevențe 
6,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!