Quasi Pronti

Quasi Pronti
Media: 4.3 (3 votes)

În anul 1999, in nordul Portugaliei, la Aveiro, se deschidea primul restaurant QuasiPronti de catre familia Ribeiro. Retetele concepute imbina intr-un mod inedit influenta italiana cu obiceiurile braziliane, datorate anilor petrecuti de familia Ribeiro in Brazilia.

Folosirea ingredientelor proaspete, produse de inalta calitate precum marca Barilla, a permis obtinerea unor produse excelente, apreciate de consumatori de-a lungul anilor Intrucat prima consideratie este calitatea si satisfactia clientului, in restaurantele QuasiPronti utilajele italiene de ultima generatie sunt completate de o echipa tanara instruita corespunzator cat si de implementarea regulilor de HACCP. Principalele produse oferite sunt pastele si specialitatile de paste, completate de pizza.

In timp, marca Quasi Pronti a fost puternic consolidata prin calitate dar mai ales prin loialitatea clientilor sai. Incurajata de succesul avut, conducerea companiei a decis, sa se extinda reteaua si la nivel international, astfel n...citiţi mai departe

Țara de origine 
PT Portugal
Anul lansării 
1999
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
15.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!