Bimbus

Bimbus
Media: 2.7 (9 votes)

Bimbus se adreseaza clientilor care sunt atenti la tendintele modei iar produsele oferite sunt caracterizate printr-un raport foarte bun pret– calitate. In prezent, in Italia marca Bimbus este distribuita in 19 puncte de vanzare directa si 58 in franciza.

Produsele Bimbus se adreseaza copiilor de la 0 la 14 ani, incluzand pe langa haine si accesorii pentru acesta categorie de varsta.

Propunerile sunt colorate, pline, veseli, si se caracterizeaza prin cea mai inalta calitate, combinate cu un pret competitiv.

Pana in prezent, in Italia, marca Bimbus distribuite direct in 26 de piete de desfacere, 72 franciza si 2 magazine de desfacere. in strainatate, brandul este distribuit in 6 franciza de magazine, cu crestere rapida (Portugalia, Bosnia-Hertegovina, Albania, Arabia Saudita si Rusia).

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1990
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
11.000 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0EURO/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!