KA International

KA International
Media: 4.5 (2 votes)

 KA International este leaderul european al industriei decoratiunilor interioare, cu peste 450 de magazine specializate, deschise in mai mult de 50 de tari.In magazinele KA International cultivam fanteziile de culoare si texturi, disponibile in universul colectiilor KA, oferind posibilitatea personalizarii ambientului locuintelor dupa cele mai pretentioase vise. O vizita in magazinele noastre, trebuie sa inspire si sa ajute vizitatorii in a-si transforma casele/apartamentele in ambiente unice, care sa le defineasca personalitatea. Magazinele KA International Romania sunt un concept unitar, dedicat in exclusivitate unor noi experiente prin cunoasterea produselor KA International, intr-o prezentare selecta si stilata, pe masura ofertei noastre.Iar Noi, ne propunem sa ne convingem clientii ca avem atat vocatia si pasiunea necesara amenajarilor interioare, cat si expertiza unor servicii de exceptie.

In KA International creăm ambiente intr-o mare varietate de desene, texturi şi culori, împăr...citiţi mai departe

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1984
Prima franciză 
1984
Număr de unități (internațional) 
415
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
18.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!