Leonidas

Leonidas
Media: 3.9 (16 votes)

Leonidas reprezinta chintesenta ciocolatei belgiene. Celebrele praline pot fi consumate de iubitorii de ciocolata in toate cele 5 continente. In prezent, sunt mai mult de 2000 de magazine Leonidas in lume: Paris, Roma, Sydney, Tokyo, New York si Bucuresti. Leonidas este numarul 1 la vinzari de praline in Belgia,  tara pralinelor.

Astazi, consumatorii de praline Leonidas apreciaza calitatea marcii belgiene pe cele 5 continente. Leonidas garanteaza prospetimea si calitatea produselor sale. Pralinele sunt realizate intotdeauna dupa metodele traditionale, folosindu-se numai cele mai bune ingrediente : 100% unt de cacao pentru invelis, ingrediente naturale precum unt si smantana proaspete, si delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Perigord, migdale din Italia, nuci din Grenoble.

Pe scurt, cele mai bune ingrediente care se pot gasi in toata lumea. Pentru a putea garanta prospetimea si compozitia exceptionale, Leonidas a introdus un sistem de control al calitatii sofisticat, folosind ultimele tehnologii in domeniu.

Țara de origine 
BE Belgia
Anul lansării 
1913
Prima franciză 
1966
Număr de unități (internațional) 
1.600
Număr de unități (România) 
5
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!