Marco Aldany

Marco Aldany
Media: 3.3 (3 votes)

Marco Aldany este cea mai mare companie din Spania de hairstyle avand peste 400 de centre .

Marco Aldany este un frizer spaniol ce se ocupa de coafarea barbatilor si femeilor la nivel International. Pe plan mondial, profesionalismul sau a atras mai multe celebritati, precum:Sandra Bullok, Cameron Diaz, Penelope Cruz, si jucatorul de tenis numarul unu in lume, Rafael Nadal.

Marco Aldany este  lantul de Hair & Beauty numarul unu din Spania,  datorita activitatii desfasurate de departamentele individuale care alcatuiesc firma ,care ofera un serviciu unic si suport pentru francizat pentru ca acesta sa intreprinda o afacere de succes, sa deschida saloane profesionale Marco Aldany, furnizand astfel o varietate de servicii personalizate pentru fiecare dintre clientii sai.

 

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1980
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
50.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!