Kinder Dance

Kinder Dance
Media: 2.8 (4 votes)

Kinderdance promovează dansul original la nivel mondial, dezvoltarea motorie, gimnastica, precum și programul de fitness, care îmbină și dezvoltarea aptitudinilor academice, concepute special pentru copii cu vârste între 2 și 12 ani. Ceea ce face Kinderdance unic este faptul că toate programele încorporează conceptele educaționale într- un curriculum de dezvoltare, proiectat pentru o experiență de învățare integrală pentru copii. Totodată, aceștia pun un accent deosebit pe construirea încrederii și respectului de sine la copiii mici. Aceștia învață prin dans, gimnastică și programe de fitness amestecate cu numere, culori, forme, cuvinte și cântece potrivite pentru vârste cuprins între 2 și 12 ani, predate direct în unitățile de instruire și în alte locații viabile. Sloganul francizei este: „Acolo unde copii învață cum să învețe în timp ce învață cum să danseze!”. Deschide și tu o franciză Kinderdance în comunitatea ta.

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1979
Prima franciză 
1985
Număr de unități (internațional) 
130
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Taxă franciză 
13.650 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!