Helen Doron English

Helen Doron English
Media: 4.1 (10 votes)

Helen Doron English este o retea internationala de centre de invatare a limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani prin metoda cu acelasi nume. Metoda este dezvoltata de lingvista de origine Britanica Helen Doron si este folosita de aproape 30 de ani de milioane de copii in intreaga lume.

Ce va ofera metoda Helen Doron English:

·         Programe de top pentru invatarea limbii engleze

·         materiale exclusive, distincte, bazate pe o metodologie dovedita

·         cântece unice, originale, clipuri video si activitati multimedia: Sute de cântece minunate cu muzica si versuri deosebite, povestiri si animatii compuse si produse de echipa Helen Doron. Versurile cântecelor, scrise special pentru programele noastre, evidentiaza principiile lingvistice care consolideaza continutul cursului.

·         Cea mai larga gama de cursuri din acest domeniu

-       Paisprezece cursuri Early English pentru copii cu vârste intre trei luni si 14 ani

-       Patru cursuri de limba engleza pentru adolescenti, care corespund Cadrului European Comun...citiţi mai departe

Țara de origine 
GB Regatul Unit
Anul lansării 
1986
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!