Wall Street English

Wall Street English
Media: 4 (1 voturi)

 

Lumea este plină de oameni care au vise - vise ale unei cariere de succes, vise despre mutarea în străinătate, vise despre călătoriile în locuri îndepărtate. Wall Street English ajută oamenii să își realizeze visele. Programul lor este potrivit pentru cei care învață engleza, indiferent de nivelul lor actual. Compania oferă 20 de nivele diferite de cursuri de limba engleză, de la începător la vorbitori experimentați. În nivelurile de învățare sunt incluse trei module unice orientate către afaceri și care se concentrează pe modul de utilizare a limbii în situații profesionale. Cu metodele lor, elevii învață limba engleză pentru a se putea descurca în diverse situații.

Primele centre Wall Street English au fost deschise în Milano, Italia, în 1972. Aceste prime centre au revoluționat educația în limba engleză prin introducerea metodei de învățare diversificată („blended learning”), un mod practic și orientat către rezultate, pentru a învăța comunicarea în mod eficient în lim...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1972
Număr de unități (internațional) 
425
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!