The Growth Coach

The Growth Coach
No votes yet

Cel mai mare brand de coaching din lume se extinde! „The Growth Coach®”, oferă coaching și mentorat profesioniștilor și proprietarilor de afaceri mici de peste un deceniu. A fost înființată în 2003 de către expertul de franciză și președinte al grupului, Gary Green, și expertul în coaching în afaceri, CEO-ul Daniel Murphy. Condusă de președintele Nathan Owens sub standardele Comisiei Internaționale de Coaching, compania este acum prezentă în peste 15 de țări din întreaga lume. Misiunea lor este să îmbunătățească în mod semnificativ viețile și întreprinderile din întreaga lume.

Viziunea grupului: să devină brand-ul numărul 1 de coaching la nivel mondial prin găsirea răspunsurilor la întrebarea „De ce?” a oamenilor și a întreprinderilor. Dorința lor de a îmbunătăți viața proprietarilor de afaceri mici de pretutindeni i-a dus la o prezență în peste 140 de piețe din SUA, Canada, Mexic, America Centrală, America de Sud, Spania, India și Australia. Publicații de renume precum Entrepreneur Magazine, USA TodayStarting Your Own Business și The Wall S...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1993
Prima franciză 
2013
Număr de unități (internațional) 
153
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
125.000 EURO
Contribuție la bugetul de marketing 
50,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!