Crestcom

Video
Crestcom
Media: 4.5 (6 votes)

Crestcom este franciza de training pentru management numarul 1 in SUA .

Cursurile Crestcom International sunt produsul companiei Compania CrestGroup Ltd. fondata in Denver, Colorado, incepand cu anul 1987.

Modulele de curs se adreseaza managerilor, supervizorilor si tuturor persoanelor aflate in pozitie de conducere, fiind traduse in 23 de limbi, in peste 50 de tari. In fiecare luna Crestcom transmite pe suport video traininguri in management si vanzari miilor de directori pentru ca acestia sa-si imbunatateasca calitatile de lideri sau pentru a-si eficientiza munca.

Franciza numarul unu in lume in management/sales training conform revistei Entrepreneur. Programele de training livrate de Crestcom International sunt pregatirea managerilor, customer service, sales, office proffesionals, small business, bazate pe prezentari video urmate de exercitii.

Clasificat de Entrepreneur Magazine ca nr. 1 in franciza de training in management si vanzari, conceptul Crestcom ofera posibilitatea con...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1988
Prima franciză 
2002
Tip contract 
Durată contract (ani) 
7
Nivel investiție 
Taxă franciză 
64.000 EURO
Redevențe 
31,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!