Natur House

Natur House
Media: 5 (1 voturi)

Naturhouse Group este un ansamblu de afaceri care operează în industria nutriției și a serviciilor de menținere a greutății, cu propriul model de afacere bazat pe metoda „Naturhouse". Grupul oferă spre vânzare o gamă largă de produse, dezvoltate în interiorul companiei și distribuite prin propriul canal de distribuție. Experiența ce se întinde pe mai bine de 20 de ani în reeducarea alimentară este mărturie a succesului metodei ca soluție eficientă pentru a pierde kilogramele în plus și pentru a dobândi controlul asupra greutății, grupul oferind în prezent consultanță pentru mai mult de 4 milioane de oameni.

Naturhouse a fost inițiat de grupul de afaceri Kiluva, deținut de familia Revuelta și fondat în 1986. Inițiatorul său, Félix Revuelta, după ani de experiență în domeniul nutriției, a descoperit o nișă importantă pe piața spaniolă, și anume, posibilitatea unei companii concentrate pe servicii de nutriție, dar cu o personalitate proprie. În 1992, după liberalizarea pieței spaniole, Naturhouse a de...citiţi mai departe

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1992
Număr de unități (internațional) 
1.954
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!