Mai mult despre: KFC

KFC in Asociație franciză

KFC in Centre comerciale

KFC in Articol

Sphera Franchise Group S.A. anunță oficial intrarea Taco Bell pe piața din România, în această toamnă.

Dacă te-ai decis să faci primii pași ca antreprenor, poți alege între înființarea de la zero a unei afaceri și achiziția unei francize.

Persoanele care vor să-și dezvolte un business în sistem de franciză trebuie să respecte, potrivit legii, mai multe obligații.

RO România

Compania poloneză AmRest Holdings a anunţat vineri că a preluat franciza de cafenele Starbucks în România şi Bulga

Grupul polonez AmRest, care a intrat, anul trecut, pe piaţa locală prin preluarea francizei Starbucks, spune, în raportul financiar aferent trimestrului al doilea al anului, că România est

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut sunt prezente din

Lanțul de fast food KFC a închis mai multe restaurante în Marea Britanie pentru că au rămas fără carne de pui, relatează BBC.

Lantul KFC a inaugurat pe 20 ianuarie 2016 cel de-al doilea restaurant al sau din Suceava.

Dacă te-ai decis să faci primii pași ca antreprenor, poți alege între înființarea de la zero a unei afaceri și achiziția unei francize.

♦ Antreprenorii români Nicolae Badea, Lucian Vlad şi Radu Dimofte au preluat franciza KFC şi pentru nord-estul Italiei, ei deschizând

RO România

Unele dintre cele mai puternice bran­duri americane de retail sunt prezente pe piaţa locală de circa două decenii, cum sunt McDonald’s,

 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!