Cantina Mariachi

Cantina Mariachi
Media: 3 (2 votes)

Cantina Mariachi este un lant international de restaurante cu specific mexican, care apartine grupului spaniol Comess. Din acelasi grup mai fac parte si brandurile Pasta City, restaurante cu specific italian, Rock and Ribs, cu specific american si Lizarran, restaurantele cu specific spaniol.

Brandul Cantina Mariachi a aparut in 1993, cand familia Berdejo deschide primul restaurant in provincia Zaragoza, din Spania. In 1999, Cantina Mariachi patrunde pe piata portugheza, deschizand un restaurant in Lisabona. Insa, la doar trei ani, grupul incepe sa se confrunte cu o serie de probleme, fiind cumparat de grupul Comess in 2003.

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1993
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
20.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
3,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!