Farggi

Farggi
Media: 5 (1 voturi)

Farggi a luat ființă în 1957 datorită ideii și determinării lui Jesús Farga, președintele curent al companiei și fondatorul acesteia. După ce a terminat instruirea în domeniul patiseriei din Lleida, s-a mutat la Barcelona, ​​pentru a se dedica sectorului alimentar, fiind motivat de entuziasm, creativitate și perfecțiune. Ca rezultat al curiozității și obsesiei lui pentru calitate, și-a deschis primul său magazin în Barcelona, care a devenit un punct de reper în lumea produselor de patiserie selecte. Apoi, el a început să creeze o afacere în paralel, servind produsele sale de patiserie și înghețată la restaurante de top. Mulțumită răspunsului rapid al clienților, el s-a dedicat pe deplin și complet patiseriei și înghețatei, vânzând la nivel angro și dezvoltând brandul Farggi.

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1957
Număr de unități (internațional) 
60
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!