Lonsdale

Lonsdale
Media: 3.3 (7 votes)

Brandul Lonsdale s-a format in Londra in anul 1960 , cand fostul boxer Bernard Hart a pus pe pcioare aceasta companie. La inceput brandul Lonsdale producea doar echipamente pentru box , dar pe parcurs a inceput sa fabrice si haine pentru uzul de zi cu zi. Numele companiei provine de la Hugh Cecil Lowther, 5th Earl of Lonsdale, care in anul 1891 a organizat primele meciuri de box cu manusi , datorita mortii a 3 boxeri care s-au luptat cu mainile goale.

Firma Lonsdale a devenit populara in anul 1960 datorita locatiei, care se afla in apropierea strazii Carnaby si datorita celebritatilor care au facut publicitate acestui brand , cum ar fi Paul McCartney, Gregory Peck, Anthony Quinn si Tony Curtis.

In anii 90 firma s-a extins in majoritatea tarilor europene precum si in , Asia si Australia.

Țara de origine 
GB Regatul Unit
Anul lansării 
1960
Număr de unități (internațional) 
100
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!