FitCurves

FitCurves
Media: 4.5 (2 votes)

FitCurves este un brand bine cunoscut și de încredere în nișa în care funcționează. Având în vedere succesul companiei, putem menționa câteva date referitoare la această franciză:

FitCurves este un jucător cheie în industria dinamică de asistență medicală, o piață cu venituri de aproximativ 20 de milioane de $ numai în S.U.A;

• FitCurves este cea mai mare franciza de fitness din lume, lider de piață în S.U.A, Canada, Australia, Japonia, Argentina, Brazilia, Columbia, Costa Rica, Cipru, Ecuador, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Coreea, Mexic, Țările de Jos, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Spania, Marea Britanie și Ucraina;

• În ultimii 15 ani, FitCurves a fost recunoscută ca cea mai rapidă creștere de franciză din lume.

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1980
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
25.000 EURO
Redevențe 
350EUR/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!