WSI

WSI
Media: 5 (2 votes)

WSI Pronet, franciza romaneasca a WSI International, companie canadiana lider mondial in furnizarea de solutii pentru Internet pentru IMM, cauta parteneri pe plan national. Prezenta in 87 de tari, compania WSI pune la dispozitia clientilor cea mai mare gama de solutii Internet pentru companiile mici si mijlocii. Specialistii WSI creaza un pachet personalizat in functie de nevoile fiecarei companii avand ca finalitate optimizarea si dezvoltarea afacerilor.

Cu sediul in Toronto, Canada, WSI Internet Consulting & Education a dezvoltat Solutii de Internet profitabile incepand de la mijlocul anilor ’90. Reteaua noastra de Consultanti de Internet certificati este cea mai mare de acest tip, iar revista lider in domeniu – Entrepreneur – ne considera numarul 1 la nivel mondial in domeniul Serviciilor de Internet pentru Afaceri.

WSI isi propune sa imbunatateasca profitabilitatea clientilor sai prin utilizarea tehnologiilor de Internet de varf, oferite de Consultanti de Internet recunoscuti si orientati catre of...citiţi mai departe

Țara de origine 
CA Canada
Anul lansării 
1995
Prima franciză 
1996
Număr de unități (internațional) 
955
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
45.000 EURO
Redevențe 
10,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!