Orchestra

Orchestra
Media: 5 (1 voturi)

În iulie 1995, Chantal și Pierre Mestre au fondat Orchestra. Scopul lor a fost de a crea un brand de îmbrăcăminte pentru copii si de a dezvolta un model unic de distribuție. Orchestra a debutat prin deschiderea câtorva magazine proprii de dimensiuni reduse, apoi a dezvoltat afacerea de franciză începând cu anul 1999. În 2006, conceptul s-a schimbat, odată cu dezvoltarea de magazine în afara orașelor. Aceste magazine „Big Orchestra" au făcut disponibilă o gamă mai largă de produse și au oferit mai multe servicii. Din 2006 până în anul 2009, Orchestra a continuat să își dezvolte propriile magazine în afara orașelor franceze, precum și extinderea în șapte țări noi. Impulsionate de succesul sistemului în magazinele pilot, Club Orchestra a fost lansat în Spania, apoi în Franța, Belgia și Elveția. De asemenea, Orchestra a continuat să își extindă rețeaua prin deschiderea unui nou magazin etalon la Paris. Acesta a fost urmat de alte magazine în Madrid și Barcelona, ​​în 2011.

Un nou magazin on-line a fost l...citiţi mai departe

Țara de origine 
FR Franța
Anul lansării 
1995
Prima franciză 
1999
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
15.000 EURO
Redevențe 
4,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!