Pressto

Video
Pressto
Media: 4.3 (40 votes)

Conceptul global al francizei de curațătorie chimică Pressto este garanția succesului tău

Franciza Pressto este lider în segmentul curățătoriilor chimice de calitate înaltă, operând în 23 de țări dispuse pe 5 continente. Conceptul său de afaceri original, know-how-ul exclusiv, tehnologia unică și imaginiea de “Cleaning Boutique” sunt doar câțiva dintre factorii cheie ce poziționează brandul drept lider de piață.

Pressto are peste 20 de ani de experiență pe piață, inovând zi de zi și oferind un serviciu unic de îngrijire a hainelor în întreaga lume. Pressto oferă noi modele de business cum sunt Pressmatic Self-Service Laundry sau Pressto Plus ce includ toate serviciile adiționale în magazinele Pressto, cum sunt Press Toke - modificare imbrăcăminte și reparații, Presă pentru tapițerie, piele sau pantofi.

Inovație în tehnologie și marketing

Pressto, cu pasiune pentru munca de zi cu zi și îmbunătățire continuă, a lansat noi programe de curățare pentru a ...citiţi mai departe

Pressto is the leading high quality dry cleaning franchise operating in 23 countries over the 5 continents. Its original business concept, exclusive know-how, unique technology and latest image of “Cleaning Boutique” are just some of the key success factors that position the brand as leaders in the market.
Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1994
Prima franciză 
1996
Număr de unități (internațional) 
520
Tip contract 
Nivel investiție (detaliat) 

Drop off shop: from 25.000€

Standard shop: from 80.000€

Flagship shop: from 120.000€

Taxă de franciză 
Depinde in funcție de teritoriu
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!