Jani-King

Video
Jani-King
Media: 3.4 (10 votes)

Jani-King este una dintre cele mai sugestive companii de curățenie din lume și reprezintă cu adevărat spiritul antreprenorial. Cu pasiune enormă, motivație și dorința de a fi propriul lui sef, Jim Cavanaugh a fost primul care a transformat conceptul de franciză pentru a se adapta industriei serviciilor de curățenie. Convingerea sa că un proprietar de afacere ar putea opera la standarde mai înalte și ar putea livra servicii calitativ superioare pentru clientul final a schimbat pentru totdeauna industria francizelor de servicii de curățenie.

La sfârșitul anilor 1960, în timp ce studia la Universitatea din Oklahoma, Jim Cavanaugh a început o mică afacere de servicii de mentenanță pentru a ajuta la plata educației sale. El a înființat în curând Jani-King și a pus bazele conceptului care continuă să mențină și astăzi compania în topul industriei, după mai mult de 40 de ani. Jani-King, profesioniștii în servicii comerciale de curățenie, vă propun să vă alăturați rețelei lor.

citiţi mai departe
Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1969
Prima franciză 
1974
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!