Husse

Video
Husse
Media: 3.5 (19 votes)

Update: Master Franciza pentru Romania a fost achizitionata. Oportunitatea de franciza simpla este acum disponibila. Inscrieti-va folosind formularul din josul paginii.


Oportunitatea de Master Franciza Husse este disponibilă în România !

Fondată în Suedia în anul 1987 și în prezent operând în peste 50 de tări cu aproximativ 1100 francizați/distribuitori și peste 50 de master francizați, Husse este liderul european în livrarea la domiciliu a mâncării premium pentru câni și pisici, litiere pisici și accesorii pentru animale. Livrăm produsele noastre în mașini branduite Husse, direct până la ușa clientilor noștri, fără vreun cost suplimentar. 

Master francizații noștri comandă direct din fabrică și cumpără produsele la preț de producator. Sărind peste retailerii ce nu sunt necesari, Husse poate oferi clienților săi produse de calitate superioară, livrate direct, la un...citiţi mai departe

Husse - Be the boss 2017
Țara de origine 
SE Suedia
Anul lansării 
1987
Prima franciză 
1987
Număr de unități (internațional) 
500
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

20.000 EUR

Taxă franciză (detaliat) 

Master francizatul decide ulterior.

Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
Aplicabil. Solicita mai multe informatii.
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!